Oriol Romeu'dan Beşiktaş'a kötü haber

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Barcelona'nın tecrübeli orta saha oyuncusu Oriol Romeu, Katalan ekibinde kalmaya karar verdi.

Son Güncelleme:

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği İspanyol orta saha oyuncusu Oriol Romeu, Barcelona'da kalacak. Siyah-beyazlılar, son anda Katalan ekibi ve Oriol Romeu'ya reddedilemez bir teklif sunmaz ise, Oriol Romeu sezonu Katalan ekibinde tamamlayacak.

Barcelona teknik direktörü Xavi'nin kadrosunda az sayıda oyuncu bulunması nedeniyle Romeu'nun ayrılığına soğuk baktığı belirtilirken, kulüp yönetiminin de La Liga'nın uyguladığı finansal fair-play kuralları nedeniyle tecrübeli oyuncunun ayrılığının Katalan ekibini zor durumda bırakacağını düşündüğü kaydedildi.

Romeu'nun ise sezonun kalan bölümünde daha fazla şans bulmayı umduğu, bu sebeple de sezonu Barcelona'da tamamlamayı düşündüğü belirtiliyor.

ORIOL ROMEU'NUN KARİYERİ

Futbola Barcelona alt yapısında başlayan Romeu, sonrasında Chelsea, Valencia, Stuttgart, Southampton ve Girona formaları giydi.

Sezon başında 3.9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Barcelona'ya geri dönen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, bugüne dek 21 maçta forma giyerken sahada kaldığı 1130 dakikaya 1 asist sığdırdı ve 3 sarı kart gördü.

Sonraki Haber