Onunla evliliği masu'mane' mi? Mane'nin eşi ilk kez konuştu

Bir hafta evvel 19 yaşındaki Aisha Tamba ile resmi olarak evlenen Sadio Mane, eşinin yaşı sebebiyle eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Mane'nin eşi ilk kez konuştu. 

Son Güncelleme:

Aisha, “Yeni hayatıma başlamayı sabırsızlıkla bekliyorum ve bunun çok farklı olacağını biliyorum. Ama herhangi bir baskı hissetmiyorum çünkü Sadio'nun şöhreti ve parası bunu değiştirmeyecek” derken “Beni ilgilendiren bunlar değil. Alçakgönüllü bir insan olmaya ve inancıma bağlı kalmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Sosyal medya kullanmayan Aisha, ailesinin gizliliğe değer vermesi nedeniyle ve kişisel hayatıyla ilgili ayrıntılardan bahsetmedi.

“Ben ayakları yere basan bir insanım, ben böyle yetiştirildim ve sırf bu evlilik yüzünden hiçbir şey farklı olmayacak"  diyen Aisha sözlerini şöyle tamamladı: "Artık Bayan Mane olmaktan büyük gurur duyuyorum."

Nikah töreni 7 Ocak'ta Senegal'in başkenti Dakar'da gerçekleşti. Evlenmesine rağmen Aisha, ailesiyle birlikte Dakar'da yaşamaya devam ediyor. Aisha'nın Riyad'a olası taşınmasıyla ilgili olarak genç kadının eğitimini henüz tamamlamaması nedeniyle bunun hemen gerçekleşmeyeceği belirtildi.

SADIO MANE KİMDİR?

10 Nisan 1992'de Bambali'de doğan Sadio Mane, futbol kariyerine memleketindeki bir yetenek avcısı tarafından keşfedilerek başladı. 19 yaşındayken Fransız ekibi Metz'e transfer oldu, daha sonra Avusturya'ya geçti ve Red Bull Salzburg'da forma giydi. İngiltere Premier Ligi'ne önce Southampton'la giriş yaptı. Liverpool'un dikkatini çekti. 2019'da Şampiyonlar Ligi'ni ve Dünya Kulüpler Kupası'nı kazandığı Liverpool'la tarih yazdı. Bayern Münih'te geçirdiği bir sezonun ardından geçen yıl Al Nassr'a katıldı.

Sonraki Haber