Önce attı sonra "Ceketle zor" dedi: Basketbol Gelişim Merkezi'nin ilk sayısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan

Dün İstanbul'da hizmete alınan Basketbol Gelişim Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, salondaki ilk sayıyı da kendisi kaydetti. Erdoğan'ın atışının ardından "Ceketle hakikaten zor" demesi dikkat çekti.

Son Güncelleme:

İstanbul'da geleceğin 12 dev adamlarını yetiştirecek Avrupa’nın yeni basketbol üssü olarak nitelendirilen Basketbol Gelişim Merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Açılış sonrası merkezde incelemelerde bulunan Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve beraberindeki heyet ile basketbol atışı gerçekleştirdi.

Yeni tesisin ilk sayısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan'ın atışı sonrası "Ceketle hakikaten zor" sözü dikkat çekti. Öte yandan basketbolun içinden gelen Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da tek elle yaptığı atıştaki isabetiyle formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, o anları resmi sosyal medya hesabından paylaştı.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'dan hakem tepkisi: "Garip şeyler var" Mete Vardar: "Taraftarlarımızla birlikte bu başarıyı elde edeceğiz" Arda Güler ve Andriy Lunin'e neler oluyor? Fenerbahçe taraftarından Ali Koç istifa yürüyüşü Serhat Akın'ı ziyaret eden Mustafa Sarıgül: Seni herkes seviyor Arda Güler'den nefis asist, Carvajal'e sadece dokunmak kaldı