Onana sakatlandı, Altay Bayındır'a gün doğdu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da milli maçta sakatlanan Andre Onana'nın sakatlığının ciddi olması durumunda kaleye Altay Bayındır'ın geçmesi bekleniyor.

Son Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Kamerunlu kaleci Andre Onana, 2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri D Grubu'nda Mauritius ile oynadıkları maçta sakatlandı.

Kamerun'un 3-0 kazandığı maçın 81. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan 27 yaşındaki kalecinin sağlık durumu, yapılacak detaylı kontrollerin ardından belli olacak.

Onana'nın ciddi bir sakatlık yaşaması halinde, Manchester United'da yerine milli kaleci Altay Bayındır'ın geçmesi bekleniyor.

Premier Lig'de 26 Kasım'da Everton'a konuk olacak Manchester United, 29 Kasım'da ise UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesinde bu kez Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak.

MANCHESTER CITY VE CHELSEA'NİN KÜME DÜŞÜRÜLMELERİ KUVVETLE MUHTEMEL

İngiltere Premier Lig ekipleri Manchester City ve Chelsea, ligden düşürülme tehlikesiyle karşı karşıya.

Premier Lig Komisyonu geçtiğimiz günlerde Everton hakkındaki tek dosyayı karara bağlayarak İngiliz ekibine 10 puan silme cezası vermişti.

Bu şu ana kadar Premier Lig tarihinde görülmüş en büyük yaptırım olarak kabul ediliyor.

Ancak Manchester City ve Chelsea'nin Everton'dan çok daha büyük dertleri var. City hakkında açılmış tam 115 dosya bulunuyor ve incelemedi. Chelsea ise Abramovic dönemi inceleme altına alındı.

İngiliz basını tek bir dosya nedeniyle Everton'a verilen 10 puanlık cezayı baz alarak hakkında 115 dosya bulunan Manchseter City'nin başına neler gelebileceğini yazdı. City'ye danışmanlık yapan avukat Stefan Borson, Everton hakkındaki kararın tehlikeli bir emsal karar teşkil ettiğine inanıyor.

Borson, "Bana göre basit bir Finansal Fair Play ihlali için Everton'a 10 puan silme cezası vermek çok ağır. Ancak bu, City'ye ve Chelsea'ye ceza verilmesi halinde yaptırımların küme düşme seviyesinde olabileceğini de gösteriyor.

Her iki ekip de özellikle kayıtsız ödemeler nedeniyle soruşturma altında.

Borson, Ocak ayına dikkat çekerek "Ocak'da ilginç şeyler olabilir. En iyi durumda bile her iki kulüp de Premier Lig komisyonunu ikna edebileceğine artık güvenemez" yorumunda bulundu.

Kaynak: AA

Sonraki Haber