Okan Buruk'tan '4 kupa' açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Özellikle camia olarak bir birliktelik sergiliyoruz. Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Avrupa Ligi... Dört kupayı kazanmak için bu birlikteliğe ihtiyacımız var" dedi.

Son Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde yarınki Sparta Prag maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Buruk, "Ben başında olsam da oyuncularım, çalışanlar ve yönetimimizle birlikte bir performans sergiliyoruz. Ana amacımız Galatasaray'ın başarısı. Özellikle camia olarak bir birliktelik sergiliyoruz. Son 1,5 senede bu artarak ilerliyor. Bu birliktelik bize galibiyetler, başarılar getiriyor. Bu sene önümüzde daha fazla hedef var. Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Avrupa Ligi... Dört kupayı kazanmak için bu birlikteliğe ihtiyacımız var." dedi.

Okan Buruk'un açıklamaları şöyle:

Hedefimiz her maçı kazanmak bunu oyun olarak Şampiyonlar Ligi'nde gösterdik. Sırada Avrupa Ligi var. Burada da başarılı olup Galatasaray armasını kupayla taçlandırmak istiyoruz.

Bazen bir sonraki maçı düşünerek 45. dakikada oyuncu çıkaracağız.

Sparta Prag maçından üç gün sonra Ankaragücü maçı var. Cezalı ve sakatlıklara göre de rotasyon olabiliyor. Geniş kadromuz var, dönen oyuncularımız var. Transferler geldi. Abdülkerim Bardakçı ve Sergio Oliveira takıma döndü. Hakim Ziyech sadece sakat. Onun dışında sıkıntımız yok.

Bazen biz oyuncuları değiştireceğiz, bazen doğal olarak değişecek. Ligde hiç puan kaybına tahammül yok. Avrupa'da da yolumuza devam etmek istiyoruz. Maçlara göre oyuncuları değiştireceğiz, diğer maçı düşüneceğiz. Ana hedef kazanmak üzerine olacak. Bütün oyuncuların hazır olması gerekiyor, hepsine şans gelecek.

Sonraki Haber