Okan Buruk emri verdi, Galatasaray yıldız isim için görüşmelere başladı

Teknik direktör Okan Buruk'un isteği üzerinde savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarına hız veren Galatasaray'ın Arsenal'ın Portekizli savunmacısı Cedric Soares için görüşmelere başladığı belirtildi.

Son Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray savunma hattına takviye yapmak için arayışlarına hız verdi.

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, Gaziantep FK karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından çok acil bir şekilde sol bek ve sağ bek alınması için yönetime çağrıda bulunmuştu.

Galatasaray, Sacha Boey'u Bayern Münih'e göndermiş ve Angelino ile de yollarını ayırmıştı.

İngiliz basınından The Standard'da yer alan habere göre; Galatasaray, Arsenal'dan Cedric Soares'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Haberde Galatasaray'ın Arsenal ile görüşmelerini sürdürdüğü ve makul bir bonservis bedeli karşılığında transferi bitirmek istediği ifade edildi.

32 yaşındaki futbolcunun Arsenal ile 2.5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli sağ bekin fazla forma şansı bulamadığı için Arsenal'dan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. Portekizli milli futbolcunun İngiliz devinden haftalık 70 bin pound'luk ücret kazandığı bildirildi.

Cedric Soares bu sezon Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal'da 2 karşılaşmada toplam 65 dakika forma şansı bulabildi.

Türkiye'de ara transfer döneminin 9 Şubat'ta biteceği ve İngiltere transfer sezonunun 1 Şubat'ta sona ereceği hatırlatıldı.

Sonraki Haber