O da Juventus'lu, onun da odasında Del Piero'nun posteri var ama İtalya Serie C'ye gitti!

Bazen hayal edersiniz ama yetenekleriniz yetmez. Manuel Di Paola'nın başına gelen de budur. O da Kenan Yıldız gibi Del Piero hayranıydı, Juventus'ta oynuyordu ama kader onu Serie C'ye gönderdi.

Son Güncelleme:

İtalya Serie C'de Vis Pesaro fırtınası yaşanıyor. İlk 4 maçta 3 galibiyet alıp 9 puan topladı ve 3. sıraya oturdu. Geçen sezon Serie D'de olan Pesaro, play-off'larda kazanarak Serie C'ye yükselmişti.

Spal bölgesi takımlarından olan Vis Pesaro'nun bu başarısında Juventus'ta yetişen ve Del Piero hayranı olan bir futbolcunun payı büyük.

Üç maçını da gol yemeden kazanan İtalyan ekibinde dikkat çeken oyuncu Manuel Di Paola. 1997 doğumlu oyuncu aynı zamanda takımın kaptanı. Juventus altyapısından yetişti. Onun da odasında Del Piero'nun posteri vardı. Ancak yeteneği hayallerine yetmedi ve soluğu Serie C'de aldı. Aralarında Virtus Entella, Monza, Virtus Verano, Modena'nın olduğu çeşitli takımlarda oynadıktan sonra Vis Pesaro'nun yolunu tuttu. 26 yaşına basan oyuncu burada başarıya ulaştı. 3 maçta 3 gol kaydetti.

Sonraki Haber