Nijeryalı eski milli futbolcu hayatını kaybetti!

Nijeryalı eski milli futbolcu Justice Christopher, 40 yaşında hayatını kaybetti.

Son Güncelleme:

Türkiye'nin 3. olduğu 2002 Dünya Kupası'nda İsveç, İngiltere ve Arjantin'le birlikte F Grubu'nda mücadele eden Nijerya Milli Takımı'nda boy gösteren eski futbolcu Justice Christopher, 40 yaşında hayatını kaybetti.

Bu sabah ülkesi Nijerya'nın Jos şehrindeki bir otelde cansız bedenine ulaşılan Justice Christopher'ın ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

Nijerya Futbol Federasyonu'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bir dönem Milli Takımımızın formasını terletmiş olan Justice Christopher'ın ani vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Dualarımız ailesi ve Nijerya futbol camiası için. Huzur içinde yatsın." ifadeleri kullanıldı.

Futbolculuk kariyerinde ülkesi Nijerya'nın dışında Belçika, Bulgaristan, İsveç, Rusya ve Danimarka gibi liglerde top koşturan orta saha oyuncusu, Nijerya Milli Takımı'nın formasını da üçü 2002 Dünya Kupası'nda olmak üzere 11 kez sırtına geçirmişti.

2007 yılında futbolculuk kariyerini noktalayan Christopher, 2012 yılında ülkesinin Nasarawa United takımıyla 1 yıllık sözleşme imzalayarak futbola dönmüş ancak bu dönüş beklediği gibi olmamış ve kalıcı olarak yeşil sahalara veda etmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber