Nihat Kahveci'den Jose Mourinho'ya sert eleştiriler: Asıl konsantre olması gereken yerde konsantre olmadı"

Hafta sonu Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1 kaybeden Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun açıklamalarını Nihat Kahveci eleştiri bombardımanına tuttu. Kahveci, "Hocam sen asıl konsantre olman gereken yerde konsantre olmadın" dedi.

Son Güncelleme:

Hafta sonu Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1 kaybeden Fenerbahçe'nin maç içi performansı ve teknik direktör Jose Mourinho'nun açıklamaları gündem oldu. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadele Haber Global ekranlarında yayınlanan "Kontra" programında da masaya yatırıldı. Mourinho'nun lig başladığından bu yana Galatasaray maçını beklediğini ifade eden Kontra programı yorumcusu Nihat Kahveci, "Sen düdük çalana kadar 'Ben buraya Galatasaray'ı şampiyon yapmamaya geldim, Okan Buruk'un başarılı olmaması için her şeyi yapmaya geldim' imajı veriyorsun. Düdük çalıyor, 8 dakika sonra sana Galatasaray 82 dakika oyunu domine ediyor. Hocam sen asıl konsantre olman gereken yerde konsantre olmadın. Saha dışında her türlü konsantreydin" ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun rakibe karşı herhangi bir önlem almadığını, defansif anlayış, mücadele hırsı, birebirde ısıran bir takım gibi yapılması Nihat Kahveci, "Şimdi ben Mourinho'ya nasıl başarılı diyeyim" diye de ekledi.

Rafa Silva hepsini yok saydı, ne Cristiano Ronaldo'su kaldı ne Quaresma'sı! Arda Güler için kale fark etmiyor, büyük de olsa küçük de olsa her türlü atıyor "Arda video lazım, İstanbul'dan geldik seni görmeye" Arda Güler Luka Modric'e mesajı veriyor Kocaelispor'a Bolu'da saldırı! Kadın hakemin mutlu günü: Bu kez düdüğü mutlulukları için çaldı