Nihat Kahveci coştu bir kere: "İstediğim bu!"

A Milli Takım'ın deplasmanda ilk kez İzlanda'yı yenmesini değerlendiren Kontraspor Yorumcusu Nihat Kahveci takımı övgüler yağdırdı. Takımdaki herkesi ayrı ayrı değerlendiren Kahveci, "İşte milli maçlarda istediği bu" dedi.

Son Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı, Samsun'daki 1-0'lık Karadağ galibiyetinin ardından deplasmanda oynanıp oynanmaması yönünde büyük tartışmaların yaşandığı ancak oynatılması kararının ardından son derece zor şartlar altında karşılaştığı İzlanda'yı 4-2 yenerek rakibine karşı ilk deplasman galibiyetini aldı. Karşılaşmanın detaylarını Kontraspor YouTube kanalında yayınlanan "Kontratak" programında Nihat Kahveci değerlendirdi.

Takımdaki bütün oyunculara övgüler yağdıran Kahveci, "İzlanda'da bir tane galibiyetin yokken, 4 gol atıyorsun 2 gol yiyorsun. Ölümüne mücadele ediyorsun, maçın sonuna kadar işin içindesin. 2-2'den sonra belki 3'ü yiyip yenilme ihtimalin var. Kerem'inle ön tarafta baskıyı yapıyorsun, Arda boş kaleye atıyor, doğru yerde doğru zaman, Kerem'in enerjisi bitmemiş, Kenan'a ne diyeyim" dedi.

KAHVECİ'DEN "KAHVECİ'YE DESTEK" MESAJI

Kahveci "Milli maçlarda istediğim bu" diyerek maçın Türkiye adına kilidini açan golünü kaydeden İrfan Can Kahveci'ye soyadı benzerliği ve aktif döneminde kendi oynadığı oyunu anımsatması üzerinden ayrı bir parantez açtı ve başarılı oyuncu için de destek istemeyi ihmal etmedi.

Fransa'da Beşiktaş korkusu Galatasaray'da Icardi tartışması bitti mi? Mehmet Topal'ın takımı Petrolul Ploiesti'den 100. yıla özel tören Yeni Malatyaspor kongresinde kavga! Arda Güler'i keyfi yerindeyken izleyin A Milli Futbol Takımı Karadağ maçı için Samsun'da