Nihat Kahveci, Beşiktaş'taki o futbolcuyu yerden yere vurdu: Konya ovası gibiydi...

Nihat Kahveci ile Nebil Evren, Kontraspor Youtube kanalında Beşiktaş-Lugano maçını değerlendirdi. Kahveci, özellikle bir isme dikkat çekerek eleştirilerde bulundu.

Son Güncelleme:

Nihat Kahveci, Kontraspor Youtube kanalında 3-3 biten Lugano-Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Beşiktaş'ın orta sahasına dikkat çeken Nihat Kahveci, Kontraspor Youtube kanalında şu ifadeleri kullandı:

"Rafa Silva yine maça damga vurdu. O nasıl asist öyle. Unutulmayacak bir pas. Zeka kokan hareket. İnanılmaz. Paulista da Gedson'a muhteşem asist yaptı.

"EN KÖTÜ MAÇINI OYNADI"

Mustafa formayı hak etti. Semih Kılıçsoy'u neden bugün oyuna almadın? Diyecekler ki Masuaku ve Al Musrati gol atıp asist yaptı ama ikisi de sahada yoktu. Masuaku, Beşiktaş'taki en kötü maçıydı. Masuaku'nun tarafı Konya ovası gibiydi, rahat rahat geldiler.

Beşiktaş bu kadar basit gol yememeli, biraz ısır mücadele et. Bu orta saha ile Beşiktaş'ın işi zor. Ndour'un ayakları çok temiz, yetenekli oyuncu. Musrati ile beraber oynadığında ikisi fazla. Orta sahadaki en kötü isim Al Musrati derim. Çok basit top kayıpları yaptı. Rashica çok etkili değildi.

Beşiktaş'ın maçını izlerken keyif alıyorum. Renkli bir takım. Sonraki maçını büyük bir keyifle bekliyorum. Keşke 3-1'den 3-3 olmasaydı. Tatsız bitti maç."

Sonraki Haber