Nihat Kahveci: Arda Güler sorun çıkartsaydı tesislere sokmazlardı

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Nihat Kahveci, Arda Güler'in Real Madrid'de süre alamadığı için sorun yarattığı iddialarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kahveci, bu tarz haberlerin kaynağının İspanyol basını olduğuna dikkat çekerek, Real Madrid'de böyle bir durumun söz konusu olması halinde oyuncunun kadro dışı bırakılacağını belirtti.

Son Güncelleme:

Kontraspor Youtube programında konuşan Kahveci, Real Madrid’in hiçbir oyuncuyu vazgeçilmez yapmadığını vurguladı:

"Koskoca Real Madrid, Arda Güler’e mi muhtaç? Arda vazgeçilmez değil, Mbappe vazgeçilmez değil. Vinicius yokken Ronaldo vardı. Böyle büyük bir takım, hiçbir zaman bir oyuncuya bağımlı olmaz."

"Sorun Yaratan Oyuncuyu Yok Ederler"

Kahveci, Real Madrid’in disiplinli yapısına dikkat çekerek, Arda Güler’in sorun yaratan biri olmadığını şu sözlerle ifade etti:

"Arda’nın sorun yarattığını görseler tesise sokmazlar. Bu kulüpte sorun yaratan oyuncuya asla tolerans gösterilmez. Ancelotti gibi tecrübeli bir teknik adam, oyuncunun her hareketinden bunu anlar."

İspanyol Basını Arda'yı Seviyor

Kahveci, İspanyol basınının Arda Güler'e sempati duyduğunu ve haberlerin bu bağlamda şekillendiğini belirtti:

"Arda Güler’i seviyorlar, sempatik buluyorlar. Ayrıca geçen sezon az süre almasına rağmen 6 pozisyonda 6 gol atması, daha çok süre alması gerektiği yorumlarını beraberinde getiriyor."

Arda Güler'in Fiziksel Gelişimi

Son olarak Nihat Kahveci, Arda Güler’in fiziksel olarak da önemli bir gelişim gösterdiğine dikkat çekti:

"Milli maçlarda da görüyorum, Arda bu sezon çok daha mücadeleci ve fiziksel olarak daha güçlü."

Sonraki Haber