Nico Paz gol atınca Hugh Grant!

Real Madrid'de gençleri sevmeyen Carlo Ancelotti'nin kurbanı olup Como'nun yolunu tutan Nico Paz parlamaya devam ediyor.

Son Güncelleme:

6 milyon euro'ya İtalyan ekibi Como'ya geri satın alma opsiyonuyla gönderilen İspanya vatandaşı Arjantinli oyuncu Nico Paz, geçtiğimiz günlerde Arjantin milli takımıyla ilk maçına çıkmıştı. 73. dakikada Lautaro Martinez'in yerine giren genç oyuncu Messi'ye asist yapmış, dünya yıldızının övgülerini almıştı.

Milli takım arası sonra İtalya'ya dönen oyuncu Cesc Fabregas yönetimindeki Como'nun Parma ile oynadığı maçta da sahadaydı. Maç 1-1 biterken takımının beraberlik golünü atan isim Nico oldu.

Como yüzde 60'lık topa sahip olma oranıyla dikkat çeken Arjantinli futbolcu Nico Paz performansıyla dikkat çekti. Ligde 1 gol 3 asiste ulaşan genç futbolcu golü atınca maçı tribünde seyreden ünlü Hollywood aktörü Hugh Grant de havalara uçtu.

O anlar İtalya Serie A'nın resmi X hesabından yayınlandı. 


Hugh Grant'ın yanı sıra bir başka oyuncu Andrew Garfield de maçı izleyenler arasındaydı. Daha önce Kate Beckinsale de Como'nun maçını statta izlemişti. George Clooney, Como gölü yakınlarında bir ev satın aldıktan sonra İtalya'nın bu şirin yeri Hollywood yıldızlarının uğrak mekanı haline gelmişti.

Sonraki Haber