Nacho Fernandez'den Arda Güler'e övgüler

Real Madrid'in defans oyuncusu Nacho Fernandez, Braga maçı için düzenlenen basın toplantısında Arda Güler'e övgüler yağdırdı.

Son Güncelleme:

Nacho Fernandez, Braga maçı için düzenlenen basın toplantısında Arda Güler'e övgüler yağdırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile karşılaşacak Real Madrid'de maç öncesi basın toplantısı düzenlendi.

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti ile beraber toplantıya katılan Nacho Fernandez, maç ve takımla ilgili açıklama yaptı.

Gazetecilerin bir sorusu üzerine Arda Güler'i değerlendiren İspanyol oyuncu Nacho, "Arda Güler çok genç bir oyuncu ama inanılmaz bir yeteneğe sahip. Önünde çok etkileyici bir gelecek var. Sakatlığını çoktan atlattı. Onu sahada oynarken ve keyif alırken görmek için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Takımın yıldız oyuncusu Jude Bellingham'la ilgili de konuşan Fernandez, "Jude Bellingham'da Real Madrid DNA'sı var. O bir savaşçı ve kazanan. Her antrenmanda ve her maçta onun için tek önemli olan şey kazanmak. Bunu tek başına bile yapabileceğini gösterdi. Çok daha fazlasına da sahip. Muazzam bir oyuncu" dedi.

Şampiyonlar Ligi'ne de değinen Nacho, "Vinicus'la her şeyin daha kolay olduğunu hissediyorum" diyerek Brezilyalı oyuncuya da övgü yağdırmayı da ihmal etmedi.

3 maç sonunda 9 puanla Şampiyonlar Ligi grubunda lider durumda bulunan Real Madrid, ilk maçta Braga'yı deplasmanda 2-1 mağlup etmişti. Braga'nın ise grupta sadece 3 puanı bulunuyor. Grubun diğer takımları ise Napoli ile Union Berlin.

Real Madrid, Braga maçından sonra La Liga'da Santiago Bernabeu'da Valencia'yı ağırlayacak.

Kaynak: Haber Global TV

Manisa FK'dan videolu gönderme Del Piero'yla konuştuğunu anlayan Kenan Yıldız şaşkına döndü Galatasaray Divan Kurulu'nda elektrikler kesildi Nihat Kahveci'den hakem Halil Umut Meler'e penaltı isyanı Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vuran Uğurcan'a Nihat Kahveci'den çarpıcı övgü Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konya'da zor bir maç bizi bekliyor