Mourinho'nun transfer listesinin 1 numarası geliyor... Acun Ilıcalı Haber Global'e konuştu

Burada Mario Banco'nun yine çok önemli çabası var. Çağlar'ın çok çok önemli etkisi var çünkü Çağlar önce bizimle anlaştı. Anlaşırken ben gerçekten duygulandım. Maddi konularda başkanımızla bir konuşması var beni çok mutlu etti. Ben de bazı tavsiyelerde bulundum kendisine. Şöyle bir tavsiye; futbol geleceğiyle ilgili istediği takımda oynamanın ona getireceği artıları anlatıyorum çünkü işin başında Çağlar zaten Fenerbahçe ile ilgili olarak “Öyle duygular yaşadım ki bu kısa sürede; ben, burada hayatımı sürdürmek istiyorum. Bu camianın içinde olmak istiyorum. Biz ailece Fenerbahçeliyiz.” dedi.

Bunlar beni de çok etkiledi Başkanımızı da çok etkiledi ve sıra geldi Atletico Madrid'e. O bölüm, 15 milyondan başlamış. Çağlar'ın çok ciddi derecede dik durması, zorlaması Atletico Madrid'in de burada anlayış göstermesini gerektirdi. Çünkü en az 4-5 talibi vardı. Atletico Madrid bunu net olarak ortaya koydu ama futbolcu “Gitmek istemiyorum.” dediği zaman yollayamadığı için Çağlar orada seçenekleri önce yok etti, Fenerbahçe'yi tek hedef gösterdi.

Başkanımızla 4-5 tane uzun konferansımız, Atletico Madrid'le an az 4-5 tane uzun konferansımız oldu. Çok önemli bir değer şu anda Fenerbahçe'de. O açıdan çok mutluyuz tabii ki.