Mourinho'dan Fenerbahçe Yönetimi'ne transfer yorumu

Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe Yönetimi ile teknik direktör Jose Mourinho arasında geçen transfer toplantısında yaşananları anlattı.

Son Güncelleme:

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde kampa giren Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını taraftarlara açık yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri'nde kamp yapan sarı-lacivertliler, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde idmana çıktı.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu ve Haber Global Spor Yorumcusu Fatih Demirkol, yeni sezon çalışmalarını yerinde takip ediyor.

Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe Yönetimi ile Jose Mourinho arasında geçen transfer görüşmesinde neler yaşandığını anlattı.

Hamzaoğlu, yaptığı değerlendirmede Mourinho'nun önce kadroda bulunan isimleri görmek istediğini yönetime söylediğini belirterek şunları söyledi:

"Fenerbahçe Yönetim Kurulu bugün bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının ardından yöneticiler arasında görev dağılımı yapıldı. Fenerbahçe'de yarın sabahtan itibaren tüm yöneticiler görevlerine resmen başlayacak.

Acun Ilıcalı futboldan sorumlu yönetici olarak. Ahmet Ketenci, Mario Branco, Ali Koç, Acun Ilıcalı, Jose Mourinho transferler ve tüm çalışmaları bu ekip yönetecek.

Jose Mourinho yönetime 'Ben takım oyuncusu istiyorum. Transfer için acelem yok. Ben Topuk Yaylası'nda oyuncu grubumu tanımak istiyorum' demiş. Mourinho'nun elinde net bir transfer listesi var şu anda.

Fenerbahçe Yönetimi, Mourinho'nun düşüncelerine büyük saygı duyuyor. Yönetim, scout ekibiyle birlikte çalışarak hocanın istediği profile uygun isimlerden oluşan bir liste hazırladı. Mourinho 'önce takımı görmek istiyorum' dedi.

Çok ciddi sakatlıklar yaşayan Luan Peres idmanlarda büyük mücadele veriyor.

Mourinho 'Ben Luan Peres'ten faydalanmak istiyorum' diyebilir. Fenerbahçe taraftarının sakin kalarak Mourinho ve ekibine biraz güvenmesi gerekiyor."

Sonraki Haber