Mourinho Ansu Fati'nin durumunu sordu, ancak henüz başka bir adım atmadı

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Ansu Fati'nin durumunu Barcelona'ya sorduğu öğrenildi.

Son Güncelleme:

İspanyol Marca gazetesinde yer alan habere göre çarşamba günü diğer oyuncularla birlikte Barcelona ile antrenmanlara başlayacak olan Ansu Fati şimdiden kondisyonunu artırmak için çalışmalara başladı. Ancak oyuncunun Barcelona'da kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Ansu Fati için Barcelona ile görüştü ve kulübün oyuncu hakkındaki fikrini sordu. Ancak başka bir adım atmadı.

Mou'nun Ansu'nun temsilcisi Jorge Mendes ve Barcelona'nın Sportif Direktörü Deco ile iyi ilişkiler var. Oyuncunun Fenerbahçe'ye geleceğini söylemek için henüz erken ancak birkaç hafta sonra işler değişebilir.

Ansu Fati'nin tercihi Barcelona'da kalmak ancak buna o değil Alman teknik adam Hansi Flick karar verecek. Fati ise Flick'i ikna etmek ve takımda yeri olduğunu göstermek istiyor.

Barcelona'nın ABD'de Manchester City, Real Madrid ve Milan'a karşı oynayacağı maçlar kulüpteki geleceğini netleştirecek. Eğer Flick'i ikna edemezse Mourinho'nun o zaman devreye girmesi bekleniyor.

Öte yandan Barcelona'nın Nico Williams'ı alması durumunda Ansu'nun takımda kalma şansı zaten çok azalacak. İspanya milli takımında Lamine Yamal ile kanatları fetheden Williams'ın gelişi Fati'nin Barcelona'daki geleceğini karartacak. Ferran'ın da varlığını hesaba katarsa Ansu ile Barcelona'nın yollarının ayrılması büyük bir ihtimal olarak görülüyor.

Sonraki Haber