Montella, Arda Güler'e mobbing mi yapıyor? İşte forma krizinin perde arkası

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'nın Arda Güler'in elinden antrenman formasını alması büyük tepki topladı. A Milli Takımı yakından takip eden Haber Global Muhabiri Batuhan Topal o anlarda yaşananların perde arkasını anlattı. 

Son Güncelleme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Arda Güler'in elinden antrenman formasını alıp bir başka oyuncuya verdi.

Kameralara yansıyan o görüntülere taraftarlar sert tepki gösterdi.

MONTELLA'YA TEPKİ YAĞDI

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla İtalyan hoca eleştiri yağmuruna tutuldu.

TFF'DEN O ANLARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu, tepki çeken o anlarla ilgili açıklama yayımladı.

Açıklamada, "A Millî Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

Antrenman öncesinde millî futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır.

İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, millî futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir.

Kalbi Türk Millî Takımı için atan sağduyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız." denildi.

Kenan Yıldız, basın toplantısında Türkçe konuştu Arda Güler Çekya maçının skorunu önceden tahmin etmiş A Milli Futbol Takımı'nın son 16 turu hikayesi özel video ile anlatıldı Fenerbahçe antrenmanından çok güzel görüntüler Fenerbahçe'nin halka açık idmanı Beşiktaş'tan, Hoş geldin Rafa Silva klibi