Modric ve Kroos şüphesi... Ünlü spor yazarı Arda Güler ve Vitinha'yı işaret etti

Real Madrid'in Luka Modric ve Toni Kroos'a 1'er yıllık sözleşme uzatma teklifi sunacağı haberleri güne damgasını vurdu. Ancak ne Modric ne de Kroos yaşları itibariyle devamlılık sağlayamayabilir. İki oyuncu da bunun farkında.

Son Güncelleme:

İspanyol spor yazarı Alvaro Benito, Modric ve Kroos'un yerini hiç kimsenin alamayacağını ancak onu taklit edebileceklerini söyledi.

Onların gidişiyle bir boşluk oluşacağının altını çizen Benito, "Modric ve Kroos giderse takımın oyun tarzı da kesinlikle farklı olacak" yorumunda bulundu.

Benito, Modric ve Kroos'un gitmesi halinde ne yapılması gerektiğini de anlattı.

Alvaro Benito, "Luka Modric'in yerine PSG'den Vitinha transfer edilebilir. Oyun tarzı ona benziyor. Maçın gidişatını tek d okunuşla değiştirebilen Toni Kroos tarzında birini ise göremiyorum. Ancak ona yakın bir oyuncu bulmak için dış transfer yapmaya gerek yok" diyerek Arda Güler'i işaret etti.

Benito, "Arda'nın gelecekte oyun vizyonuna sahip, hücum özellikli bir orta saha oyuncusu olma ustalığına sahip olduğuna inanıyorum. Luka'nın yaptığı görevleri yerine getirebilir" yorumunda bulundu.

Sonraki Haber