Modric ve Kroos giderse Real Madrid ne yapacak? Vitinha, Wirtz, Mastantuono ya da Bellingham ve Arda Güler

Real Madrid bu sezonun keyfini sürerken önümüzdeki sezonun belirsizliğinin sıkıntısını da yaşıyor.

Son Güncelleme:

Orta sahanın iki mükemmel ismi Luka Modric ve Toni Kroos'un gelecekleri belirsizliğini koruyor.

Her iki oyuncudan da şu ana kadar 'kalacağız' ya da 'kalmayacağız' diye bir açıklama gelmedi.

Yaşları epey ilerleyen bu iki futbolcunun gitmesi durumunda orta sahada önemli bir boşluk oluşacak.

İspanyol spor analisti Alvaro Benito, konuşulmak istenmeyen bu durumu gündeme getirdi.

Benito, Hırvat ve Alman maestroların gitmesi halinde Real Madrid'in PSG'den 2000 doğumlu Vitinha'yı transfer etmesi gerektiğini söyledi. Oyuncunun çok iyi olduğunu belirten Benito'nun bu hayali gerçekleşmesi zor bir hayal.

Fransız ekibiyle 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi olan Portekizli futbolcunun çıkış maddesi de yok. Ayrıca Real Madrid ve PSG'nin aralarının bozuk olduğu aşikar.

Bu durumda geriye şu an itibariyle iki opsiyon kalıyor. Florian Wirtz ve Franco Mastantuono. Wirtz, Leverkusen'le olan iyi ilişkiler sayesinde transfer edilebilir görünse de Xabi Alonso'nun ayrılmama kararında Wirtz'ün takımda tutulması garantisinin önemli bir etken olduğu da konuşuluyor.

Arjantinli Mastantuono iyi bir oyuncu olsa da çok genç ve serbest kalma bedeli 45 milyon euro.

Bu durumda Bellingham'ın orta sahaya çekilmesi daha gerçekçi bir opsiyon olarak görünüyor. Hücum hattı önümüzdeki sene zenginleşecek olan Real'in Bellingham'ı Dortmund'da oynadığı pozisyonda değerlendirmesi şaşırtıcı olmaz. Bellingham'ın yanı sıra Arda Güler'in de orta sahada değerlendirilmesi sağlanabilir ve Modric ile Kroos'un olası ayrılıkları sonucu oluşan boşluk böyle doldurulabilir. Ceballos'un da takımda tutulmasıyla problem kendi içinde de çözülebilir.

Sonraki Haber