Mert Hakan Yandaş: "Onlara şampiyonluk kutlatmadık, senaryoyu bozduk"

Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray deplasmanında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Allah'a şükürler olsun. Onlara burada şampiyonluk kutlatmadık. Daha doğrusu senaryoyu bozduk. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında konuk olduğu lider Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan sarı-lacivertlilerin deneyimli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, 10 kişi kalmalarına rağmen devre arasında karşılaşmayı kazanacaklarından emin olduklarını belirterek, "Allah'a şükürler olsun. Onlara burada şampiyonluk kutlatmadık. Daha doğrusu senaryoyu bozduk. Çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Mert Hakan Yandaş'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"İnanılmaz bir oyun oynadık, inanılmaz karakter gösterdik. Ben bu takımla gurur duyuyorum. 4 yıldır olduğu gibi yine bana saldıracaklar. Bizim tarafımızdan bunu satın alanlar olacak. Üzerimize gelecekler. Ben burada olurum olmam hiç önemli değil. Fenerbahçe birlik olmadığı sürece başarması imkansız. Yaşananları görüyorsunuz. Fenerbahçe birlikte olmazsa başaramaz. Bugün oyuncular tüm camiaya nasıl birlik olunacağını gösterdi. Buraya gelen taraftar, bizi inanılmaz destekledi. Bütün maç onların sesini duyduk. Onlardan Allah razı olsun. Başkanımız devre arası bizi aradı, inanılmaz bir destek konuşması oldu. Takımın motivasyonunu artırdı. Devre arası 10 kişi girmemize rağmen onları yeneceğimizi biliyoruz, bir kişinin bile şüphesi yok. Hepimizin emindik. İnanılmaz mutluyuz. Allah'a şükürler olsun. Onlara burada şampiyonluk kutlatmadık. Daha doğrusu senaryoyu bozduk. İttifakları bozduk, oyunları bozduk. Çok mutluyum."

Sonraki Haber