McKissic olayının detaylarını Sertaç Komsuoğlu Haber Global'e anlattı

Fenerbahçe-Olimpiakos maçının son bölümünde McKissic’le Fenerbahçeli taraftar arasında yaşananlara ilişkin detayları, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'na anlattı.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe-Olimpiakos maçının son bölümünde McKissic’le Fenerbahçeli taraftar arasında yaşananların detayları ortaya çıktı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'na konuştu. 

Taraftarın hiçbir hakareti veya kötü sözünün olmadığını aktaran Hamzaoğlu, "Sadece oyuncuya “Stop talking to the referee Are you an actor in Hollywood? Go play in Hollywood” ifadesi kullanılıyor. Bunda hakaret içeren hiçbir söz yok" dedi. 

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu’yla da görüştüğünü aktaran Hamzaoğlu, kendisinin sözlerini şu şekilde aktardı:

“Sanırım Olimpiakos koçunun her Fenerbahçe maçında olduğu gibi sergilediği agresif tavır oyuncularını da kötü etkiledi ve bu sahaya kötü yansıdı. Yine de McKissic dahil tüm Olimpiakoslu oyunculara maç boyu ve maç sonrasında sergiledikleri sportmen tavırları için teşekkür ederiz.

Sezonun ilk maçında bile çok stresli olan koçlarına ise itidal tavsiye ediyorum.

Euroleague’in en iddialı takımlarından biri olan Olimpiakos'a yeni sezonda başarılar diliyorum”

Sonraki Haber