Mbappe'nin Caen kulübünün ortağı olması Real Madrid'de rahatsızlık yarattı

Real Madrid'in yeni transferi Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin, Fransa takımlarından Caen'a ortak olması yeni takımında rahatsızlık yarattı.

Son Güncelleme:

Real Madrid halihazırda Chicago'da çalışıyor ve Carlo Ancelotti, Endrick'in yeteneğini ve Arda Güler'in dönüştüğü inanılmaz oyuncuyu izlerken, Fransa'dan Kylian Mbappé'den beklenmedik bir haber geldi. 

Fransız'ın yıldız ülkesi takımlarından Caen'in hissedarı oldu. Caen, küçük bir kulüp değil, Fransa İkinci Liginde yer alıyor. Aynı zamanda Mbappe'nin gençken futbola ilk adımlarını atmaya başladığı Normandiya kulübü. 

Kylian Mbappe, tam adı Stade Malherbe Caen olan Fransız kulübünün yüzde 80'ini satın aldı. Hisselerin değerinin 20 milyon euro olduğu belirtiliyor.

Valladolid'de Ronaldo Nazario veya Inter Miami'de David Beckham gibi eski oyuncuların iş vizyonuna sahip kulüplerin sahipliğini alması alışılmadık bir durum değil. Kylian Mbappe'nin takım arkadaşı N'Golo Kanté, yakın zamanda Belçika üçüncü takımından Royal Excelsior Virton'u satın aldı. Seko Fofana'nın da Lens'te hissesi var.

25 yaşındaki Mbappé, Avrupa'da bir kulübün en genç sahibi olacak ve bunu duyurmak için seçilen an, tam da Real Madrid oyuncusu olduğu döneme denk geldi. Elbette oyuncunun parasını istediği şeye yatırma hakkı var. Bu hamlenin beyaz takımın büyük yıldızı olarak performansını etkilememesi gerekiyor. Real Madrid'de bu hamle biraz rahatsızlık yarattı. Bu herhangi bir çıkar çatışmasıyla ilgili değil, Real Madrid'i ve onun futbol performansını öncelikli tutmasıyla ilgili.

Kylian'ın öncelikleri konusunda herhangi bir şüphesi olduğunu kimse  düşünmüyor ancak top kaleye girmediğinde futbolda her şeyden şüphe edersiniz. Real Madrid taraftarlarının ilgisini çeken rakamların goller, asistler ve hepsinden önemlisi Real Madrid formasıyla kazanılan şampiyonluklar olduğunu herkes biliyor. O gelmeden önce bu çıta çok yüksekti. Onların 'savaşı'. önümüzdeki birkaç yıl Normandiya'da değil Madrid'de olacak. Mbappe'nin de bunun ayrımını yapması gerekecek.

 

Sonraki Haber