"Marc Bartra Trabzonspor'un teklifini reddetti" iddiası

İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'te forma giyen Marc Bartra'nın Trabzonspor'dan gelen teklifi redderek takımda kalmaya karar verdiği iddia edildi.

Son Güncelleme:

Football Espana'nın Relevo'dan aktardığı habere göre; Trabzonspor'un bir süredir kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu İspanyol stoper Marc Bartra, bordo-mavili kulübün kendisine yaptığı teklifi reddetti.

Real Betis'le yaklaşık 5 milyon Euro bonservis karşılığında anlaşmaya varan Trabzonspor'un, Bartra'ya da Real Betis'te kazandığı net maaşın yaklaşık 2 katını teklif ettiği ancak oyuncunun Sevilla şehrinden ayrılmak istemediği için teklifi reddederek Real Betis'te kalmaya karar verdiği aktarıldı.

MARC BARTRA'NIN KARİYERİ

Futbola Barcelona altyapısında başlayan Marc Bartra, 2016/2017 sezonu devre arasında 8 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund'a, 2017/18 sezonu devre arasında ise 10 milyon Euro karşılığında Real Betis'e transfer oldu.

Kulüp düzeyinde bugüne dek 300 maça çıkan Bartra, 18 gol atıp 13 de asist üretti.

İspanya A Milli Takımı'yla da 14 maça çıkan 31 yaşındaki tecrübeli savunmacı, stoper bölgesinin yanı sıra sağ bekte de görev yapabiliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber