Manchester United'da Altay Bayındır'a gün doğdu!

İngiliz basınında yer alan haberlerde Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag'ın Galatasaray maçında yediği hatalı goller nedeniyle tepki çeken Andre Onana'nın yerine milli kalecimiz Altay Bayındır'a formayı vermeyi düşündüğü ifade edildi.

Son Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 5. haftasında 3-1 öne geçtiği maçta temsilcimiz Galatasaray ile 3-3 berabere kalan ve gruptan çıkma umutlarını büyük tehlikeye atan Manchester United'da hatalı goller yiyen Andre Onana'nın takımdaki yeri tehlikede.

Onana'nın Galatasaray karşılaşmasında 2 büyük hata yaparak takımının galibiyeti kaçırmasına neden olduğu yorumu yapıldı.

İngiliz basınında yer alan haberlerde İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag'ın Onana'nın yaptığı hatalar karşısında sabrının kalmadığı ve formayı milli kalecimiz Altay Bayındır'a vermeyi düşündüğü ifade edildi.

İngiliz basınından Mirror'da yer alan haberde; Ten Hag'ın Onana'nın ilk hatasında eldivenleri Altay Bayındır'a teslim edeceği bildirildi.

ERIK TEN HAG'IN GÖZÜNE GİRDİ

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'de 4.3 milyon pound karşılığında transfer edilen Altay Bayındır'ın antrenmanlarda gösterdiği performansla hocasının gözüne girdiği ve forma için hazır olarak beklediği yorumları yapıldı.

Kamerunlu kaleci hata yapmadan oynamayı becerebilse dahi Altay Bayındır'ın ocak ayında düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası'ndan dolayı kaleyi devralacağı ve bu durumun Altay'ın kendini ispat edebilmesi için büyük bir fırsat olacağı ifadeleri kullanıldı.

Kamerun Milli Takımında görev alacak olan Andre Onana'nın 6 maç takımdan ayrı kalması bekleniyor.

Erik Ten Hag, Altay Bayındır'ın göstermiş olduğu performanstan ve gelişiminden oldukça memnun olduğunu ve zamanı gelince oynayacağını söylemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber