Manchester City'nin ardından Arsenal'i de deviren Aston Villa Dua Lipa'ya mesaj gönderdi

İngiltere Premier Lig'de Aston Villa kendi sahasında konuk ettiği Arsenal'i 1-0 yenerek iç sahada üst üste 15. galibiyetini elde etti. İngiliz ekibi galibiyetin ardından sosyal medya hesabından Dua Lipa'ya bir mesaj gönderildiğini gösteren paylaşımda bulundu.

Son Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'in 16. haftasında oynanan ve zirveyi yakından ilgilendiren maçta sezonun formda takımlarından Unai Emery yönetimindeki Aston Villa, sahasında konuk ettiği Arsenal'i 7. dakikada John McGinn'in attığı golle 1-0 yendi.

Aston Villa, bu galibiyetin ardından 35 puanla üçüncü sırada yer alırken, ligde ikinci mağlubiyetini yaşayan Arsenal, 36 puanla 2. sırada kaldı.

Unai Emery'nin ekibi Aston Villa ligin 17. haftasında deplasmanda Brentford ile karşı karşıya gelecek, ligdeki 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Arsenal ise evinde Brighton ile mücadele edecek.

KULÜP REKORU KIRDILAR

Aston Villa, kendi sahasında art arda 15 Premier Lig maçını kazanarak kulüp rekorunu kırdı.

Ligdeki diğer müsabakada zirve mücadelesi veren Liverpool, deplasmanda Crystal Palace'ı 2-1 mağlup etti. Haftaya lider giren Arsenal'in mağlubiyetinin ardından Liverpool, 37 puanla zirveye yerleşti.

DUA LIPA'YA MESAJ GÖNDERDİLER

Aston Villa, Premier Lig'in 15. haftasında da son şampiyon Pep Guardiola'nın ekibi Manchester City'yi kendi sahasında 1-0'lık skorla devirerek flaş bir skora daha imza atmıştı.

Aston Villa, Arsenal karşısında alınan ve ses getiren 1-0'lık galibiyetin ardından sosyal medya hesabından Dua Lipa'ya mesaj gönderdi.

Aston Villa'nın resmi X hesabından yapılan bir paylaşımda geçtiğimiz günlerde telefon numarasını internette paylaşan dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya 'Villa Park'taki üst üste 15. Premier Lig galibiyetimizi aldık' mesajının gönderildiği görüldü. 

Premier Lig'de günün diğer sonuçları:

Crystal Palace-Liverpool: 1-2
Sheffield United-Brentford: 1-0
Brighton Hove Albion-Burnley: 1-1
Wolverhampton-Nottingham Forest: 1-1
Manchester United-Bournemouth: 0-3

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber