Maçta dili boğazına kaçtı, hakemin müdahalesi hayatını kurtardı!

TFF 2. Lig'de İskenderunspor ile İnegölspor'un karşı karşıya geldiği maçta ev sahibi takımın kalecisi Emirhan Seçgin'in dili boğazına kaçtı, maçın hakemi Onur Bingöl ilk müdahaleyi yaparak genç kalecinin nefes borusunu açtı ve hayatını kurtardı.

Son Güncelleme:

İskenderunspor - İnegölspor karşılaşmasında ev sahibi takımın kalecisi Emirhan Seçgin 36. dakikada kendi takım arkadaşı ile çarpışması neticesinde dili nefes borusuna kaçtı.

Maçın hakemi Onur Bingöl, ilk müdahaleyi yapıp 21 yaşındaki genç kalecinin nefes borusunu açtı. Sağlık görevlileri de hemen müdahale ederek hastaneye sevkini yaptı. Kaleci Emirhan'ın hayati tehlikesi bulunmuyor.

Genç kalecinin ambulansla tedbiren hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Yapılan kontrolün ardından Emircan’ın takımın tesislerine döndüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan İskenderunspor, İnegölspor'u 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Bu sonuçla İskenderunspor puanını 16 yaparak ligde 8. sıraya yükseldi.

"HAYATIMI KURTARAN ONUR BİNGÖL'E TEŞEKKÜRLER"

Mücadele sonrası yaşananları hatırlamadığını aktaran Seçgin, "Tam olarak olayın nasıl olduğunu hatırlamıyorum. En son ambulansta gözlerimi açtığımda gördüğüm birkaç şeyi hatırlıyorum. Maçın hakemi Onur Bingöl sanırım hayatımı kurtarmış. Kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Fedrasyonu, İskenderunspor - İnegölspor maçında dili boğazına kaçan İskenderunspor'un kalecisi Emircan Seçgin için geçmiş olsun mesajı yayımladı. TFF, ilk müdahaleyi yapan hakem Onur Bingöl'ü de tebrik etti. 

Federasyondan yapılan açıklamada, "TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bugün İskenderunspor A.Ş. ile İnegölspor arasında oynanan müsabakada takım arkadaşı ile çarpışması sonucu hastaneye kaldırılan ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen kaleci Emircan Seçgin'e ve İskenderunspor A.Ş. camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 7 Ocak Stadı'ndaki maçta dili nefes borusuna kaçan Emircan Seçgin'e anında ilk müdahaleyi yaparak nefes borusunu açan ve büyük bir tehlikeyi önleyen orta hakemimiz Onur Bingöl'ü de tebrik ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber