Maçın tek tartışmalı pozisyonu Lemina'nın yerde kaldığı an

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 53. dakikasında Lemina'nın yerde kaldığı pozisyon sonrası Galatasaray'yı futbolcular uzun süre itiraz etti. VAR incelemesi sonrası Cüneyt Çakır pozisyon öncesi elle oynamayı işaret ederek topu Fenerbahçe'ye verdi

Son Güncelleme:

Lemina'nın Luiz Gustavo'nun önünde yerde kaldığı pozisyonun ardından hakem Cüneyt Çakır'ın VAR gitmesi ve VAR incelemesinin ardından ise elle oynama tespitiyle topu Fenerbahçe'ye vermesi maçın tek tartışmalı pozisyonu olarak dikkat çekti.
Lemina maç sonrası röportajında o pozisyonu da değerlendirdi.

LEMINA: TEMAS VARDI PENALTI 

Lemina, "Oyundan çıkarken sakatlık olduğunu düşünmüyorum, kramp oldu. Zor bir maçtı beklediğimiz bir sonuç olmadı. İki fırsat kaçırdım. Önümüze bakmamız lazım. Şimdi Şampiyonlar Ligi maçı oynayacağız. Her şeyden biraz eksikti. İyi savunma yaptık ama ofansif olarak daha iyi olabilirdik. Mariano çok iyi pas verdi. Bana temas vardı ve penaltı olduğunu düşünüyorum." dedi.

DENİZ ÇOBAN: POZİSYON PENALTI, FAKAT ELLE OYNAMA KARARI DOĞRU

Deniz Çoban, "Pozisyon penaltı mı? Penaltı. Ama öncesinde teknik tabiriyle atağın başladığı noktada topu kazanırken ihlalle kazanıyorsa bu da bir VAR konusu. Bilerek elle oynama olduğunu düşündü. Eğer golden önce elle oynama olsaydı hiç tartışma olmayacaktı. Bence de doğru karardı." dedi.

Sonraki Haber