Luka Modric, Atletico derbisinin ardından Arda Güler'e abilik yaptı ve nasihat etti

Real Madrid'in deplasmanda Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldığı maçta süre alamadığı için morali bozulan Arda Güler'i takımın en deneyimli ismi Luka Modric teselli etti.

Son Güncelleme:

2012 yılında Tottenham'dan takıma katılan Luka Modric, Real Madrid kariyerindeki son sezonu yaşıyor.

39 yaşındaki tecrübeli futbolcu, kulüpteki son sezonunu geçirdiğinin farkında ve kendisinin yerini alacak kişinin önümüzdeki yıllara hazırlanması için de elinden geleni yapıyor.

Mbappe'nin yokluğunda takımın taktiğini değiştiren Carlo Ancelotti 4-4-2'ye dönerek Modric'e görev vermişti.

Derbide iyi de bir performans sergileyen Luka Modric, Arda Güler'in kulübün geleceği için ne kadar önemli bir isim olduğunun farkında.

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; Modric, derbide süre alamadığı için morali bozulan Arda Güler'i teselli etti.

MODRIC TESELLİ ETTİ, GENÇ YILDIZA YOL GÖSTERDİ

Hırvat yıldızın, Arda Güler'e "Burada lider oyuncu olacaksın, bu tip maçlarda çok fazla kez forma giyeceksin" diyerek motive etmeye çalıştığı ifade edildi.

Real Madrid kulübündeki bazı yetkililerin de Ancelotti'nin derbide Arda'ya süre vermesi gerektiğini düşündüğü ifade edildi.

Arda Güler'in Real Madrid'deki süresinin yavaş yavaş artmasının beklendiği yorumu yapıldı.

ARDA GÜLER'İN ÖNCELİĞİ REAL MADRID

Haberde 19 yaşındaki futbolcunun geçtiğimiz yaz pek çok önemli takımdan teklif almasına rağmen Real Madrid'de kalmaya öncelik verdiği belirtildi.

Kulüpteki herkesin genç yıldızın çalışkanlığından ve karakterinden memnun olduğu fakat daha fazla sorumluluk almasının beklendiği yorumu yapıldı.

İspanyol devindeki yetkililer, Arda Güler'in A Milli Takım formasıyla EURO 2024'teki performansına benzer bir şekilde kendisine güvenle oynamasını talep ediyor.

Sonraki Haber