"Lautaro Martinez Ballon d'Or'un en büyük 5 adayından biri diyorlar"

İtalya Serie A'da Roma'yı 1-0 yenen Inter'de Teknik Direktör Simone Inzaghi, maç sonunda golü atan Lautaro Martinez'e övgüler yağdırdı.

Son Güncelleme:

Roma galibiyetiyle Napoli'yi takibini sürdüren Inter'de teknik direktör Simone Inzaghi maç sonunda basına konuştu.

Inzaghi peş peşe gelen iki sakatlığa rağmen galibiyetin önemine dikkat çekerken, "Üç önemli takıma karşı gol yemedik. Roma, korkutucu bir takımdı. İlk yarı dengeliydi. Golü bulduktan sonra risklerden kaçınmalıydık. Olimpico her zaman zor bir sahadır. Futbolcularımın performansından çok memnunum" dedi.

İtalyan teknik adam galibiyeti getiren golü atan Lautaro Martinez için ise "Takdiri hak ediyor. Inter'de ve milli takımda çok iyi işler yaptı. Bu yolda devam ederse bireysel ödülleri de alabilir. Ballon d'Or'un 5 büyük adayından biri olduğu söyleniyor. Ancak ben bu gece Ballon d'Or'u tüm oyuncularıma veriyorum" diye konuştu.

Inzaghi Juventus maçından önce Young Boys'u düşünmeleri gerektiği belirterek "Elimizden gelen iyi şekilde hazırlanıp İsviçre'ye gideceğiz" dedi.

Roma Teknik Direktör Ivan Juric ise sonuçtan hayal kırıklığı duyduğun ubelirterek "Hatalarımızın bedelini ağır ödedik ama performansımızdan memnunum. Savunmayı geliştirmemiz ve Dybala'yı kaleye daha fazla yaklaştırmamız gerekiyor. Sonuç almalıyız, yuhalamaların alkışa dönmesini sağlamanın tek yolu bu. Takımın bunu yapabilecek kapasitesi var" şeklinde konuştu.

Sonraki Haber