Kroos'tan Arda Güler'e: Beni emekli etmeye geliyorsun ama...

Real Madrid'in efsanevi futbolcuları arasına adını yazdıran Alman oyuncu Toni Kroos, milli futbolcu Arda Güler'e attığı golün ardından "Beni emekli etmeye geliyorsun, gol atıyorsun ve kutlamıyorsun" diye seslendi.

Son Güncelleme:

Arda Güler'in gol atması Real Madrid'li oyuncuları belki de Arda Güler'den daha çok sevindirdi.

Golün ardından peş peşe gelen kutlamaların yanı sıra yedek kulübesindeki Camavinga ve Vinicius Jr.'ın Arda gol atınca havalara sıçraması ve gülen yüzleri aslında her şeyi anlatıyor.

Carlo Ancelotti onun için "Çok az oynadı, üç dakika. Bir şeyler yapabileceğine inanmıştı ve yeteneğini konuşturdu. O büyük bir yetenek ve onun her gün geliştiğini görüyoruz. Daha da yoğun çalışıyor ve kalitesini ortaya koyuyor. Arda'nın Real Madrid'de bir geleceği var, hiç kimse aksini düşünmüyor" diyerek Arda'ya hakkını verdi.

Celta Vigo karşısında golünü attıktan sonra gözlerini kapatıp gökyüzünü işaret eden Arda'ya geldiği günden beri destek olan Alman futbolcu Toni Kroos, milli futbolcumuz soyunma odasına geldiğinde hemen onu kucakladı.

Bununla da yetinmeyen Alman futbolcu, Arda Güler'e "Beni emekli etmeye geliyorsun, gol atıyorsun ve kutlamıyorsun" diye seslendi.

Sonraki Haber