Kroos gitti, Modric bitti, sahne Arda Güler'in

Real Madrid yöneticileri televizyon başına geçip yaptıkları transferlerin keyfini sürüyor. Arda Güler de onlardan biri...

Son Güncelleme:

Normalde böyle olmazdı, Real Madrid Avrupa Futbol Şampiyonalarını izler beğendiklerini transfer ederdi. Bu kez işler değişti, Real Madrid dev turnuvada zaten sahibi olduğu futbolcuların başarılarını izliyor.

İspanyol devinin transfer politikasının ne kadar başarılı olduğu bir kez daha kanıtlanıyor. Az para harcayarak yaptıkları harika transferlerle La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid, EURO 2024'te ise hangi futbolcusunun / futbolcularının şampiyon olacağının tahminini yapmanın keyfini sürüyor.

"GOL OLACAĞINI ZATEN BİLİYORDUK"

Real Madrid'in transfer başarılarından biri de Arda Güler. EURO 2024'te attığı golle tüm dünyayı ayağa kaldıran 19 yaşındaki bir gençten bahsediyoruz. Kerem Aktürkoğlu'nun da dediği gibi "Topu aldığında gol olacağını zaten biliyorduk."

Peş peşe sakatlıkların ardından ligin son bölümlerinde forma şansı bulup gol atan ve bu performansını Türkiye milli takımıyla da sürdüren Arda Güler, futbolda dakikaların altın değerinde olduğunu her maçta yeniden kanıtlıyor.

Hakan Çalhanoğlu ve Orkun Kökçü gibi daha deneyimli isimlerin yanında Türkiye milli takımını bir anda tüm dünyanın ilgi odağı haline getirmeyi başardı.

Arda'nın yarattığı heyecan Real Madrid'den takım arkadaşları için sürpriz olmadı. Milli futbolcumuz golü attığında Bellingham da Joselu da Alaba da Courtois da ayağa kalktı.

Gelecek sezon Arda Güler'in Real Madrid'de hangi rolde oynayacağı ise en çok merak edilen konu. Kroos'un ayrılığının ardından Modric'in EURO 2024'teki 'futbolu bırakmış' performansı Arda Güler için Real Madrid'de çok daha önemli bir rolün kapılarını açacak gibi görünüyor.

Her şey hazırlık kampında Carlo Ancelotti'nin Arda Güler için ne gibi planları olduğunu göstereceği tarihte belli olacak.

Sonraki Haber