Kenan Yıldız'ı Roberto Baggio'ya benzetti: Attığı gole bakın...

İtalyan spor yorumcusu Sandro Sabatini, Juventus forması giyen milli futbolcu Kenan Yıldız'ın kendisine Del Piero'yu değil Roberto Baggio'yu hatırlattığını söyledi.

Son Güncelleme:

İtalyan spor yorumcusu Sandro Sabatini, Kenan Yıldız'ın kendisine Del Piero'yu değil Roberto Baggio'yu hatırlattığını söyledi.

Sabatini, "Herkes onu Del Piero'ya benzetiyor ama bence onda Baggio'dan da bir şeyler var. Roberto Baggio'nun 1990 Dünya Kupası'ndan o zamanki adıyla Çekoslovakya'ya attığı gole bakın" yorumunda bulundu.

KENAN'IN FORMU MOISE KEAN'İ VURDU

Juventus'ta Kenan Yıldız'ın gösterdiği başarılı performansın ardından Moise Kean'in takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

Massimiliano Allegri'nin Juventus'un önemli bir silahı haline dönüşme yolunda olan Kenan Yıldız, artık rotasyonun sürekli bir parçası haline geldi.

Yıldız'ın bu çıkışı Juventus'taki dengeleri de değiştirmiş durumda. Beklenenin altında kalsa da Vlahovic, Chiesa ve Milik pozisyonları itibariyle Kenan Yıldız'ın formundan olumsuz etkilenmediler. Ancak Moise Kean için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

Şu ana kadar bekleneni veremeyen Kean'in ara transfer döneminde gönderilebileceği konuşuluyor. İddialara göre Fiorentina da oyuncuya talip.

Sonraki Haber