Kenan Sofuoğlu'ndan minik çocuğa sürpriz hediye

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Antalya'da cross motoru çalınan 4 yaşındaki Göktürk Tezcan'a oğlunun motosikletini hediye etti.

Son Güncelleme:

Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki pistinde Tezcan ailesini misafir eden Sofuoğlu, sohbet ettiği minik Göktürk'ü oğlu Zayn ile tanıştırdı.

Göktürk'e oğlunun motorunu hediye eden Sofuoğlu, bir süre pistte minik yarışçıya eğitim verdi.

SOFUOĞLU: BU YAŞTA ALINAN EĞİTİM, SONRADAN ALINANLA AYNI OLMUYOR

Kenan Sofuoğlu, gazetecilere, Göktürk'ün videolarını izlediğinde oğlunun motoruyla aynı özelliklerde araç kullandığını gördüğünü, bunun üzerine hediye etme kararı aldıklarını söyledi.

Göktürk'e az da olsa pistte eğitim verdiğini anlatan Sofuoğlu, çok dört tekerlekli kullandığı için biraz dengede zorluk yaşadığını aktardı.

Sofuoğlu, "Hevesi olan çocukların heveslerinin peşinden koşmak lazım. Göktürk'ün Türkiye şampiyonasına gittiği zaman, hele de bu motorla, inşallah gelecekte hem Türkiye liglerinde hem ilerleyen yaşlarında ülkesini temsil edecek bir sporcu olabileceğine inanıyorum. Çünkü bu yaşta alınan eğitim, sonradan alınanla aynı olmuyor." diye konuştu.

BABA TEZCAN: BÖYLE BİR BEKLEMİYORDUK, MUTLUYUZ

Baba Türker Burak Tezcan da çok şaşırdıklarını dile getirerek, "Açık olmak gerekirse gerçekten böyle bir şey beklemiyorduk, mutluyuz. Herkese teşekkür ederiz." dedi.

Anne Eda Tezcan da oğulları mutlu oldukça kendilerinin daha da mutlu olduğunu söyledi.
Aracı beğendiğini ifade eden minik Göktürk ise Zayn ile birlikte cross motosikleti kullandı.



Kaynak: AA

Acun Ilıcalı Dzeko için noktayı koydu Wanda Nara ile Mauro Icardi bu sefer banyodan görüntü paylaştı Acun Ilıcalı'dan Batshuayi için olay sözler: Kalsaydı 3. forvet olacaktı UEFA'nın Merih kararına tepki! 'Keyfi kararlar veriyorlar' deyip o örneği verdi Fransa'nın Portekiz maçı hazırlıkları ciddiyetten uzak Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç resmen açıkladı: "Taze bir kana ihtiyaç var"