Kayserispor ile Ömer Erdoğan arasındaki anlaşma iptal oldu

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da daha önce anlaşmaya varıldığı açıklanan teknik direktör Ömer Erdoğan ile yollar birleşmeden ayrıldı.

Son Güncelleme:

Kayserispor'da Ömer Erdoğan dönemi başlamadan bitti.

Sarı-kırmızılı kulüp başkanı Berna Gözbaşı ile yaptığı ilk görüşmede anlaşmaya varan Ömer Erdoğan, transfer yasağının kaldırılamayacak olmasından ötürü geri adım attı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ömer Erdoğan, "Yeni bir meydan okuma hedefi ile her konuda mutabık kaldığım Kayserispor Kulübü ve değerli başkanı Berna Gözbaşı hanım efendiyle en son yaptığımız görüşme sonucunda transfer tahtası ile alakalı gelişen maniler sebebiyle büyük bir üzüntüyle bu anlaşmanın tarafımca kabul edilemeyeceğini kendilerine belirttim ve siz değerli spor kamuoyu ve Kayserispor camiasina da belirtmek isterim. Kayserispor kulübü ile ismimin geçtiği andan itibaren bana gerek sosyal medyadan gerek ise mesajlarıyla sevgi ve desteklerini gösteren Kayserispor taraftarına teşekkürlerimi ve hürmetlerimi iletiyorum. Gelecek sezonda Kayserispor kulübüne gönülden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Geride bıraktığımız 2021-2022 sezonuna Yalçın Koşukavak'la başlayan ve sezonu Hikmet Karaman'la tamamlayan Kayserispor, Süper Lig'i 47 puanla 14. sırada tamamlamış, Türkiye Kupası'nda ise finalde Sivasspor'a kaybetmişti.

BERNA GÖZBAŞI: "HEPİMİZİN AYAKLARININ YERE BASMASI GEREKİYOR"

Başkan Berna Gözbaşı da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ömer Erdoğan'la olan anlaşmanın iptal olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Ekonomik sorunlar sadece ülkemizi değil tüm dünya futbolunu etkiliyor. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hepimizin ayaklarının yere basması gerekiyor. Prensipte anlaştığımız Ömer Erdoğan ile imza aşamasına geçemedik. Biz köklü, büyük bir kulübüz. Oturmuş güçlü bir kadromuz var. Kısa süre içinde bu kadro üzerine artı değer katacak, taraftarımıza coşkular yaşatacak bir teknik direktör ile yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber