Kadın hakeme kokart sürprizi! Anons sırasında öğrendi

Sivaslı A Klasman hakem Yusuf Ziya Gündüz, kokart takma töreninde eşi Aybike Karakaya Gündüz’e kokartını kendisi taktı.

Son Güncelleme:

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Sivas şubesi tarafından geçtiğimiz günlerde 2023-2024 sezonu açılış ve kokart töreni düzenlendi. Kentte bir otelde düzenlenen törende Sivaslı A Klasman hakem Yusuf Ziya Gündüz ve eşi Aybike Karakaya Gündüz de katıldı. Kokart takma töreninde sürpriz bir an yaşandı. Kokartını almak için sahneye çıkan 3 yıldır hakemlik görevini yerine getiren hakem Aybike Karakaya Gündüz’e eşi Yusuf Ziya Gündüz tarafından kokartını takmak için anons edildi. Sahneye gelen Gündüz eşine kokartını taktı ve başarılar diledi.

Sivas Büyük Otel’de düzenlenen törene Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi İbrahim Çınar, Sivas Belediye Başkan Vekili Turan Topgül, Sivas Gençlik ve Spor Şube Müdürü Aytaç Keklik, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Sivas Şube Başkanı Çetin Güçyetmez, Sivas İl Hakem Kurulu Başkanı Barış Yüksektepe, TFFHGD yönetim kurulu üyeler, hakemler ve davetliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Sivas şube Başkanı Çetin Güçyetmez, “Pandemi ve ülkemizdeki durumlar nedeniyle yaklaşık 4 yıldır böyle bir organizasyon yapamamıştık. Gecemizin yapılmasında Sivas Belediyesi ana sponsor oldu bize. Ayrıca Sivas'taki tüm hakem ve gözlemcilerimize eşofman takımı yaptırarak hediye ettiler. Bundan sonraki sportif faaliyetlerde yine hep beraber el ele olacağız. Daha başarılı olacağımıza da inanıyoruz. Yeni açılacak sezonumuzda tüm hakemlerimize gözlemcilerimize sakatsız başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu.

YÜKSEKTEPE, BAŞARILAR DİLEDİ

Sivas İl Hakem Kurulu Başkanı Barış Yüksektepe ise yaptığı konuşmasında hakemlere başarılar dileyerek, “2023-2024 sezonunda hepinize başarılar diliyorum. Şu anda 1 A klasman hakemimiz, 1 A klasman yardımcı hakemimiz, 1 C klasman yardımcı hakemimiz, 2 bölgesel hakemimiz, 3 bölgesel yardımcı hakem, 20 gözlemcimiz ve yaklaşık 70 civarında hakemimizle birlikte 2023-2024 sezonunda sahalarda görev yapacağız. Ben tüm hakemlerimize sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon diliyorum” dedi.

TOPGÜL: “SPOR CAMİASININ YANINDAYIZ”

Daha sonra konuşan Sivas Belediye Başkan Vekili Turan Topgül de, hakemleri ve gözlemcilerin önemli bir görev yaptıklarını söyleyerek, “Tabii futbol geçmişte olduğu gibi günümüzde de en çok sevilen, oynanan, takip edilen, tercih edilen spor dallarının başında geliyor. Bu spor dalının müsabaka noktasında gerçekleşmesi için kurallar neticesinde bir yönetilmesi gerekiyor. Onun için de hakemlerimize ihtiyaç var. Bu zorlu bir mesleği tercih ettiğiniz için hepinizi kutluyorum, tebrik ediyorum. Bizler belediye olarak spor camiasının da her zaman yanındayız, destekçiniziz. Her türlü maddi ve manevi ihtiyaçlarımız noktasında destek olmaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Müsabakalarda vereceğiniz adil kararlarla bu görevlerinizi taçlandırmanızı sizlerden bekliyoruz. Hakem olan aday arkadaşlarımızı da ayrıca tebriklerimi sunuyorum. Hepinize spor hayatınızda üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Sonraki Haber