Kadıköy'de Emre Belözoğlu'na tepki

Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u konuk eden Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi tribündeki taraftarlar Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi.

Son Güncelleme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u konuk etti. Sarı-lacivertli tribünlerde karşılaşma öncesi Emre Belözoğlu'na tepki vardı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Ankaragücü'ne 3-0'lık skorla elenen Fenerbahçe'de taraftarlar, genç teknik adama o karşılaşmada tepki göstermişler, Emre Belözoğlu da maç sonrasında yaptığı açıklamada tepkiyi hak etmediğini söylemişti.

Emre Belözoğlu, Türkiye Kupası'nda oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, "Allah, 150 sene ömür verseydi; böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim. Çok üzgünüm. Beni yakından tanıyanlar, Fenerbahçe'yi kalbimin en güzel yerinde sakladığımı bilir. Bugün yaşadıklarımı hak ettiğimi düşünmüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Sarı-lacivertli taraftarlar o günkü tepkinin bir benzerini de bugün Pendikspor'la oynanan maç öncesi Kadıköy'de gösterdi. Fenerbahçeli taraftarlar, Belözoğlu aleyhine küfürlü tezahüratlarda bulundu ve taraflar arasındaki gerginlik devam etti.

Sonraki Haber