Juventus'ta yaprak dökümü: Takımın çoğu gidici

Şampiyonluk yarışında lider Inter'in oldukça gerisine düşen Juventus'un önümüzdeki sezon ciddi bir yapılanma içerisine gireceği ve takımdaki pek çok isimle yollarını ayıracağı iddia edildi.

Son Güncelleme:

İtalya Serie A devi Juventus son dönemdeki form düşüşüyle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratırken bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro yapılanması üzerinde çalışıyor.

Takımda iki isimle sözleşme yenileme çalışmaları sürüyor. Cristiano Giuntoli'nin ilk hedefleri Andrea Cambiaso ve Kenan Yıldız'ın sözleşmelerini uzatmak.

Diğer tarafta ise Adrien Rabiot, Daniele Rugani ve Federico Chiesa ile ilgili belirsizlik var. Rabiot, Bayern Münih'in radarına girdi. Bu yüzden görüşmeler sezon sonuna bırakıldı. Rugani'nin menajeriyle ise pazarlık sürüyor. Federico Chiesa ile durum ise belirsiz. Oyuncuyla yola devam edilip edilmeyeceği konusunda henüz karar verilmiş değil.

Moise Kean zaten ayrılmak üzereydi, ancak Atletico Madrid ile anlaşılamayınca takımda kaldı. Sezon sonunda bu oyuncuyla da yolların ayrılması bekleniyor.

Timothy Weah ise ikna edilemedi, onun da gitmesi söz konusu. Iling-Junior'ın ise bir Premier Lig takımına kiralanması planlanıyor.

Sonraki Haber