Juventus, Filip Kostic'i satış listesine koydu

İtalyan devi Juventus, gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği Sırp sol kanat oyuncusu Filip Kostic'i satış listesine koydu.

Son Güncelleme:

Filip Kostic, Juventus kariyerini noktalamaya hazırlanıyor.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Torino ekibi, kulüple 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Sırp sol kanat oyuncusu Filip Kostic'i bu yaz satmayı planlıyor.

Siyah-beyazlı ekibin Kostic'i satması halinde Lazio ile sözleşmesi sona erecek olan Felipe Anderson'u renklerine bağlamayı düşündüğü belirtiliyor.

KOSTIC'İN JUVENTUS KARİYERİ

2021/2022 sezonda Eintracht Frankfurt ile harika bir sezon geçiren ve 43 maçta 7 gol - 15 asist kaydeden Kostic, Alman ekibiyle Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.

Geçtiğimiz sezon 15 milyon Euro karşılığında Juventus'a transfer olan Sırp sol kanat oyuncusu, siyah-beyazlı formayla ilk sezonunda 54 maça çıktı ve 3 gol - 12 asistlik performans sergiledi.

Alman futbol platformu Transfermarkt'ta güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olarak tahmin edilen Kostic, bu sezon ise Juventus formasıyla 27 resmi maça çıkarken sahada bulunduğu 1757 dakikada 4 asist üretti.

Sonraki Haber