İzmir'e 11 eksikle giden Beşiktaş'ta 4 oyuncu daha sakatlandı

Sakatlıklarla boğuşan ve Altay maçına 11 eksikle çıkan Beşiktaş'ta Miralem Pjanic, Atiba Hutchinson, Salih Uçan ve Oğuzhan Özyakup da Ege ekibiyle oynanan karşılaşma esnasında sakatlandı.

Son Güncelleme:

Beşiktaş'ta sakatlık haberlerinin ardı arkası gelmiyor!

Süper Lig'in 7. haftasında Altay'la oynayacağı maça 10 sakat ve 1 cezalı oyuncusu sebebiyle 11 eksikle çıkan Beşiktaş'ta 4 futbolcu daha sakatlandı.

Siyah-beyazlılarda sakatlanarak oyundan çıkan Pjanic ve Oğuzhan'ın yanı sıra, karşılaşmanın ardından Atiba Hutchinson ve Salih Uçan'ın da sakatlandığı ortaya çıktı.

Bu oyunculardan Pjanic'in Salı günü Ajax'a karşı oynayamayacağı bizzat siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın tarafından açıklanırken; Oğuzhan, Atiba ve Salih Uçan'ın durumlarının ise yarın çekilecek MR'ların ardından belli olacağı, ancak üç oyuncunun da Salı gününe yetişmesinin zor olduğu belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TAKİ SAKAT OYUNCU SAYISI 14'E YÜKSELDİ

Siyah-beyazlı takımda bugün itibariyle sakatlığı bulunan oyuncu sayısı 14.

O isimler ise şu şekilde: Domagoj Vida, Welinton, Francisco Montero, Necip Uysal, Mehmet Topal, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Rachid Ghezzal, Kevin N'Koudou, Alex Teixeira, Cyle Larin ve Michy Batshuayi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber