İzmir'de Fenerbahçe taraftarına ne yapıldı?

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Göztepe - Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Sarı-lacivertli taraftarların neler yaşadığını anlattı.

Son Güncelleme:

Biletli Fenerbahçe taraftarlarına Göztepe maçında yapılan sert muamele şaşkınlık yaratmıştı. Sercan Hamzaoğlu neler yaşandığını araştırdığını belirterek yaşananları anlattı.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, "Fenerbahçe taraftarları Buca tarafında saat 19.00 gibi toplanmış. Bana söylenen passolig'deki biletlerimiz kontrol edildi, sonra otobüslere bindirildik. Tam otobüsler hareket ederken durduruldular. Çevik Kuvvet arama yapılacağını söyledi. Arama sırasında kötü bir muameleye uğradıklarını söylediler. Sonra tartışmalar çıkmış. Peşinden de otobüse binip stada doğru yola çıkmalarına izin verilmiş" diye konuştu.

Hamzaoğlu, "Otobüs stada doğru hareket ederken yolda bir kez daha durduruldu. Stadın önüne geldiklerinde kapıların açılmaması talimatı verilmiş. Maç başladıktan 30 saniye sonra kapılar açılmış. Sonrasında da arbedeler yaşanıyor. Biber gazı sıkıldı. Başkan Ali Koç da bu durumları öğrenince akreditasyon kartıyla bu taraftarların olduğu tribüne gitti. Ondan sonra da stat içindeki olaylar meydana geldi" dedi.

Sonraki Haber