İsviçreli taraftarlardan örnek hareket! Maç oynanabilsin diye sahaya girdiler ve zemini temizlediler

İsviçre Süper Ligi'nin son haftasında oynanan Zürih-St. Gallen maçının oynanacağı stat zemininin karla kaplı olduğunu gören taraftarlar sahaya girerek temizlik yaptı ve maçın oynanmasını sağladı.

Son Güncelleme:

İsviçre Süper Ligi'nin 33. ve son haftasında Zürih, son play-off bileti için sahasında daha önce play-off'u garantileyen St.Gallen'i konuk etti. Maç öncesi yağan kar nedeniyle karla kaplanan stadın zeminini saha giren Zürihli taraftar grubu temizledi ve maçın oynanmasını sağladı. Ev sahibi mücadeleyi 1-0 kaybetmesine karşın play-off'ta yer almayı garantiledi.

Mağlubiyeti değerlendirdiği gibi giden Uygun'a "Buruk" gönderme Özer Hurmacı'nın futbolculuk serüveni: Annesinin Maradonalı motivasyon yöntemini Kontra'da anlattı Fenerbahçe Beko- Monaco maçındaki kavgada Kerim Rahmi Koç çılgına döndü Modric'nin gözlerinin 360 derece görebildiğini kanıtlayan video! Challenge'a o da katıldı: Erden Timur'a yanıt veren Okan Buruk'tan taraftara çağrı Özbek'in listesinde yer alıp almayacağı merak ediliyor: Gündemdeki isimden "Ben buradayım" mesajı