İsviçreli futbolcu intihar etti!

İsviçre Milli Takımı'na alt yaş kategorilerinde hizmet eden Bosna-Hersek ekibi Zrinjski Mostar'da forma giyen orta saha oyuncusu Karim Gazzetta, 27 yaşında intihar ederek hayatına son verdi.

Son Güncelleme:

İsviçre futbolu, eski milli futbolcusu Karim Gazzetta'nın yasını tutuyor.

Temmuz ayında İsviçre Ligi ekiplerinden Xamax'tan Bosna Hersek ekibi Zrinjski Mostar'a transfer olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kneza Viseslava Caddesi'ndeki bir binanın sekizinci katından atlayarak intihar etti. Trajik haber Bosna-Hersek İçişleri Bakanlığı sözcüsü Ljudevit Maric tarafından da doğrulandı.

Futbolculuk kariyerinde ilk yurt dışı deneyimini Zrinjski Mostar'da yaşayan Gazzetta, Bosna ekibinde 1 maç oynadı ve yaşadığı sakatlık sonrasında bir daha forma giyemedi.

Bir zamanlar İsviçre futbolunun en yetenekli oyuncularından biri olarak kabul edilen ve İsviçre'nin tüm alt yaş kategorilerinde oynayan Gazzetta, kariyerine Servette'de başladı ve ardından Winterthur, Stade-Lausanne ve Neuchâtel Xamax gibi takımların formalarını terletti. Kariyeri boyunca 270 maçta görev yapan Gazzetta, 36 gol atıp 14 de asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber