İspanyol basınına göre Arda Güler, Valencia maçı kadrosuna alınmayacak

İspanyol basınında yer alan haberlerde milli futbolcumuz Arda Güler'in La Liga'nın 13. haftasında Real Madrid'in evinde Valencia'yı ağırlayacağı maçın kadrosunda yer almayacağı iddia edildi.

Son Güncelleme:

Milli futbolcumuz Arda Güler'le ilgili beklentiler her geçen gün artarken milli futbolcunun son antrenmanda yer almaması şüpheleri artırdı.

Real Madrid'e transfer olur olmaz peş peşe iki sakatlık geçiren ve henüz forma şansı bulamayan Arda Güler, son iki maçın kadrosunda yer almasına rağmen forma şansı yakalayamadı.

Arda'nın kadroya alınıp oynatılmaması İspanyol basınında ve Real Madrid taraftarlarında tepkilere yol açmıştı.

Tam da bu tepkiler gelirken Arda Güler'in Valencia maçı öncesi yapılan antrenmanda takımla çalışmaması şaşkınlık yarattı.

Arda Güler'in dünkü antrenmanda takımdan ayrı bir çalışma sürdürmesi Madrid temsilcisinin İspanya La Liga'nın 13. haftasında yarın kendi evinde Valencia maçında da süre almayacağı şeklinde yorumların yapılmasına yol açtı.

ARDA İÇİN 'SIFIR RİSK'

Eflatun-beyazlıların sakatlıktan yeni çıkan ve maç eksiği olan oyuncularında risk almama stratejisini Arda Güler için de sürdürmeyi planladığı bildirildi.

Son olarak geçtiğimiz haziran ayında A Milli Takım formasıyla EURO 2024 Elemeleri'nde Galler karşısında bir resmi maçta forma giyen 18 yaşındaki oyuncu için acele edilmeyeceği ifadeleri kullanıldı.

Arda Güler sakatlığını atlattıktan sonra Real Madrid'in ligde Rayo Vallecano ve Devler Ligi'nde Braga ile yapacağı maçların kadrosuna alınmış fakat teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından forma şansı verilmemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber