Işıtan Gün'ün sahibi olduğu Fortuna Sittard'ın Burak Yılmaz hayali

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Fortuna Sittard, sözleşmesi sona erdiği için Lille'den ayrılan tecrübeli golcü Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Son Güncelleme:

Fransa'da geçirdiği iki sezonun ardından Lille'e veda eden Burak Yılmaz için Hollanda medyasından flaş bir iddia geldi.

Voetbal International'in özel haberine göre; Işıtan Gün'ün sahibi olduğu Hollanda Eredivisie kulübü Fortuna Sittard, Burak Yılmaz'ın transferi için çalışmalara başladı.

Geride bıraktığımız 2021-2022 sezonunun son haftasında aldığı galibiyetle ligde kalmayı başaran Fortuna Sittard, Burak Yılmaz gibi markalaşmış bir ismi kadrosuna katarak yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor.

2016 yılından bu yana Fortuna Sittard'ın başkanlığını yürüten Işıtan Gün, Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas'ın da yönetim kurulunda yer alıyordu.

BEŞİKTAŞ VE HULL CITY İDDİALARINA YANIT VERMİŞTİ

Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde eski kulübü Beşiktaş'a döneceği iddialarını net bir şekilde yalanlamış, Acun Ilıcalı'dan Hull City'ye gelmesi yönünde bir teklif aldığını ancak yaşı itibarıyla vücudunun İngiltere'deki futbol temposunu kaldıramayacağını düşündüğü için bu teklifi kibarca geri çevirdiğini açıklamıştı.

Burak Yılmaz'ın ismi Lazio ve Fiorentina gibi İtalyan kulüpleriyle anılıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber