'İrlandalı' geri döndü

Conor McGregor, Donald 'Kovboy' Cerrone ile yaptığı geri dönüş maçında ringden uzak geçen zamanın kendisini etkilemediğini göstermek için çok vakit kaybetmedi.

Son Güncelleme:

UFC 246 etkinliğinde gerçekleştirilen maçta İrlandalının zafere ulaşması sadece 40 saniye sürdü. Böylece 15 ay sonra çıktığı ilk dövüşte McGregor nakavt ile zafere ulaştı. 

"Bu gece burada tarih yazdım" diyen McGregor, "Tüy sıklet, hafif sıklet ve yarı orta sıklette maç kazanan ilk dövüşçü benim. Donald, kafaya tekme atarak en çok nakavt yapma rekoruna sahip ve bu şekilde yendiğim için çok mutluyum." açıklamalarını yaptı. 

Cerrone bu nakavt ile beraber arka arkaya üçüncü yenilgisini aldı. McGregor'un omuz darbeleri için "Benim gardımı düşürdü" diyen Cerrone, "Burnumu dağıttı ve geri çekilerek kafama tekme attı" dedi. 

McGregor en son Ekim 2018'de ringe çıkmış ve hafif sıklet kemerini Khabib Nurmagomedov'a kaybetmişti. O günden beri McGregor ring dışındaki kötü davranışları ile haberlerde kendine yer bulmuştu. Hayranlarına daha tutarlı bir dövüş kariyeri sözü veren McGregor "Çok mutluyum. Bu dövüş klasmanını sevdim. Güzel hissettiriyor" dedi. McGregor 2020 yılı içerisinde üç maça çıkmayı planlıyor.

Sonraki Haber