Inter Juventus maçı, Kenan Yıldız ilk 11'de, Hakan Çalhanoğlu yok!

Inter ile Juventus, yarın saat 19:00'da karşı karşıya gelecek. Kenan Yıldız'ın ilk 11'de oynaması beklenirken sakat olan Hakan Çalhanoğlu bu maçta görev yapamayacak.

Son Güncelleme:

Inter ile Juventus kritik bir maça çıkıyor. Napoli'nin liderliğindeki Serie A'da şampiyonluk yarışı kızışırken iki ekip de kazanmak istiyor.

Juventus'ta Teknik Direktör Thiago Motta, bir zamanlar formasını giydiği Inter'i mağlup etmek istiyor. Stuttgart karşısında oynanan kötü futbol ve alınan mağlubiyetin ardından Motta bazı değişikliklere gidecek.

Koopmeiners, Nico Gonzalez ve Milik sakatlıkları nedeniyle Juve'de forma giyemeyecek. Motta'nın bu maçta Fagioli'ye özel bir rol vereceği öğrenildi. Orta sahada ise Weston McKennie ve Manuel Locatelli görev yapacak. Kenan Yıldız ise hücumda gol arayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Sahaya 4-2-3-1 taktiğiyle çıkması beklenen Juventus'un Inter maçı muhtemel 11'i şu şekilde: Di Gregorio; Cambiaso, Gatti, Kalulu, Cabal; Locatelli, McKennie; Conceicao, Fagioli,Kenan Yıldız; Vlahovic

Inter'in ise maça şu 11'le çıkması bekleniyor: Sommer; Pavard, De Vrij, Bastoni; Darmian, Frattesi, Barella, Mkhitaryan, Dimarco; Lautaro Martinez, Thuram

Sonraki Haber