Premier Lig'in iki devi Boey için karşı karşıya!

İngiltere Premier Lig'in iki büyük kulübü Arsenal ve Manchester United'ın, Galatasaray'ın Fransız yıldızı Sacha Boey'in transferi için karşıya karşıya geldiği iddia edildi.

Son Güncelleme:

Galatasaray'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken genç savunma oyuncusu Sacha Boey için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

Fransa medyasından Sport.fr'de yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Sacha Boey'i kadrosuna katmak için harekete geçmeye hazırlanıyor. Haberde oyuncu için bir diğer Premier Lig ekibi Arsenal'in de devrede olduğu belirtilirken, iki kulübün transfer yarışına girmesinin kaçınılmaz olduğu aktarıldı. 

DERBİYE GÖZLEMCİ GÖNDERDİLER

İngiliz basınında çıkan haberlerde ise Manchester United'ın Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbisine gözlemci gönderdiği belirtildi.

2021 yazında 1 milyon 150 bin Euro karşılığında Rennes'den transfer edilen ve sarı-kırmızılı takımda 3. sezonunu geçiren Sacha Boey, 71 maçta 3 gol - 4 asistlik performans sergiledi.

23 yaşındaki sağ bek oyuncusunun Galatasaray'la 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

GALATASARAY BU SEZON KALESİNE DUVAR ÖRDÜ! 10 MAÇIN 6'SINDA GOL YEMEDİ

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 10 maçın 6'sında kalesini gole kapattı.

Sarı-kırmızılı takım, Kayserispor, Trabzonspor, Gaziantep FK, İstanbulspor, Antalyaspor ve Çaykur Rizespor müsabakalarında rakiplerinin gol bulmasına fırsat vermedi.

Galatasaray, Samsunspor maçında 2, Başakşehir, Ankaragücü ve Beşiktaş müsabakalarında ise birer gol yedi.

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de ilk 10 haftalar itibarıyla en son 2007-2008 sezonundan 6 maçta kalesinde gol görmemişti.

Sarı-kırmızılılar 10 haftası geride kalan Süper Lig'de 9 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 28 puan topladı ve 30 puanlı lider Fenerbahçe'nin arkasında 2. sırada yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber