İngiltere Danimarka'yı tek golle geçti

2023 Kadınlar Dünya Kupası'nda grup maçlarında heyecan devam ediyor. Günün maçında İngiltere, Danimarka'yı tek golle geçmeyi başardı.

Son Güncelleme:

Avustralya ve Yeni Zelanda'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda heyecan bugün oynanan 3 karşılaşmayla devam etti.

Günün ilk mücadelesinde, Arjantin ile Güney Afrika karşı karşıya geldi. Dunedin Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi. Arjantin'in gollerini 74'üncü dakikada Sophia Braun, 79'uncu dakikada Romina Nunez kaydetti. Güney Afrika'nın golleri ise 30'uncu dakikada Linda Motlhalo ve 66'ncı dakikada Thembi Kgatlana'dan geldi.

D GRUBU'NDA KAZANAN ÇİN VE İNGİLTERE

D Grubu'nda ise İngiltere-Danimarka ile Çin-Haiti karşılaşmaları oynandı. Sydney Football Stadyumu'nda İngiltere ve Danimarka arasında oynanan mücadeleyi, İngiltere 1-0 kazandı. İngiltere'ye galibiyeti getiren golü 6'ncı dakikada Lauren James kaydetti. 

Öte yandan grubun diğer karşılaşmasında Çin, Hindmarsh Stadyumu'nda oynanan mücadelede Haiti'yi 1-0 mağlup etti. Çin'e galibiyeti getiren golü, 74'üncü dakikada penaltıdan Shuang Wang attı.

Bu sonuçlarla D Grubu'nda bir üst tura çıkacak olan takımlar son maçta belli olacak. 

Futbol Haberleri

Kaynak: DHA

Sonraki Haber