Hasan Arat: "Serdal Adalı'nın yönetimini Ahmet Nur Çebi kurdu!"

Beşiktaş başkan adaylarından Hasan Arat, yarınki seçimde rakibi olan Serdal Adalı için, "Yönetimini Ahmet Nur Çebi kurdu. Serdal Adalı'nın yönetimi, 23 yılın devamıdır" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme:

Beşiktaş başkanlığına veda eden Ahmet Nur Çebi, bugün (2 Aralık) yapılan siyah-beyazlı kulübün olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda idari ve mali açıdan oy çokluğuyla ibra edildi.

Beşiktaş başkan adaylarından Hasan Arat, Ahmet Nur Çebi'yi ibra etmedi. Diğer başkan adayı Serdal Adalı ise oylama öncesinde salondan ayrılarak lehte veya aleyhte kullanmadı.

Beşiktaş Emlakjet'in Fenerbahçe Beko'yu 68-64 mağlup ettiği maçı salonda takip eden Hasan Arat, mücadelenin bitiş düdüğünün ardından NTV'de katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

Kendilerine salona gittiklerinde 'yer yok' cevabı verildiğini ve bunun üzerine tribüne geçerek taraftarlarla birlikte maç izlediklerini belirten Hasan Arat, Serdal Adalı'ya ise benchin hemen arkasında yer ayrıldığını söyledi.

"Serdal Adalı'nın yönetimini Ahmet Nur Çebi kurdu" diyen Arat, "Bu yönetim 23 yılın devamıdır. İki kişi 1.5 yıl sonra Serdal Adalı'nın yerine gelmek istiyor. Biri Beşiktaş'ı bu hale getiren medya patronu Yıldırım Demirören. Bunlar emanetçi bir yönetim. Ama Beşiktaş'ta 23 yıllık bir devir kapanıyor. Yarın akşam göreceksiniz bunu" ifadelerini kullandı.

Son olarak Serdal Adalı'nın bugünkü ibra oylaması öncesinde salondan ayrılmasına değinen Arat, "Bugün kongrede yaşanan olaylar acınası şekilde tarihe geçecek olaylardır. Beşiktaş başkanına parmak sallatanlar bugün ibra edildi. Stada sokmam diyorlar, o işleri geçecekler. Salonda olacak, söyleyecekler. Cesur olacaksınız. Liderler, cesur insanlardır. Bu yönetimi ibra edenler, bugün salondan çıkanlar" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ 35. BAŞKANINI SEÇİYOR

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulu, yarın (3 Aralık) gerçekleştirilecek.

Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulunun olağanüstü seçimli genel kurul kararı almasının ardından başlayan süreç yarın sona erecek.

BJK Emlakjet Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kongre, saat 10.00'da başlayacak. Genel kurulda başkanlık divanının belirlenmesinin ardından saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak. Başkan adaylarının programlarını takdim etmelerinin ardından oy kullanımına geçilecek.

Kongre üyelerinin oy kullanabilmesi için 21 sandık kurulacak. Genel kurulda 21 bin 219 üye oy kullanabilecek.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber